Nytårskoncert med De 3 Kongelige Sopraner: Søndag d. 23. januar 2022 kl. 16 Vestjysk Gymnasium Tarm

Skjern-Tarm Musikforening byder det nye år velkommen med et festfyrværkeri af skønne operaarier og sprudlende operettetoner. De tre sopraner Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun er faste medlemmer af Det Kongelige Operakor og vil denne eftermiddag spænde buen over et velkendt repertoire med uddrag af berømte ”nytårshighlights” - med det uundværlige glimt i øjet! De debuterede sammen i Tivoli i 2003 og har siden opbygget en imponerende koncertvirksomhed - er performers med stort ”P” og garanter for en festlig start på den nye musiksæson. Der er ingen pause i koncerten, men efterfølgende vil musikforeningen traditionen tro servere bobler, og her vil sopranerne gerne deltage og snakke med publikum.                                                                               

Koncerten arrangeres i samarbejde med VGT’s Venner

Ensemble MidtVest: Søndag d. 6. februar 2022 kl. 15 - Kramp Scenen, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Endnu engang kan vi byde velkommen til en koncert med Ensemble MidtVest, der i 2022 kan fejre 20 års-fødselsdag. Ensemblet, der er et af Danmarks basisensembler og til dagligt hjemmehørende på HEART i Herning, består af 9 klassiske musikere, der tilsammen udgør en besætning bestående af en strygetrio, en blæserkvintet og en pianist. I tidens løb har ensemblet indspillet ikke færre end 22 CD'er, ligesom musikerne har samarbejdet med en lang række højtprofilerede danske og udenlandske musikere. Ved koncerten i Skjern optræder ensemblet med musik af Haydn, Mozart, Crumb og Beethoven.

MidtVest Ungdomssymfoniorkester: Søndag d. 13. marts 2022 kl. 16, Vestjysk Gymnasium Tarm

Under ledelse af dirigenten Christian Hørbov-Meier vil MidtVest Ungdomssymfoniorkester ved årets forårskoncert tage publikum med på en rejse gennem Europa med fokus på dansemusik. Musik og dans lader sig ikke begrænse af sprog og landegrænser, hvilket kan opleves ved denne koncert, hvor komponisterne har ladet sig inspirere fra andre lande end deres egne. Tyske Brahms er på programmet med en ungarsk dans, italienske Verdi med en maurisk dans, danske Carl Nielsen med en afrikansk dans og russiske Tjajkovskij med en wienervals. Herudover byder programmet også på filmusik og solistiske indslag.

Koncerten arrangeres i samarbejde med VGT’s Venner.