Næste koncert:

Nytårskoncert med De 3 Kongelige Sopraner, søndag d. 23. januar kl. 16 Vestjysk Gymnasium Tarm

Skjern-Tarm Musikforening byder det nye år velkommen med et festfyrværkeri af skønne operaarier og sprudlende operettetoner. De tre sopraner Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun er faste medlemmer af Det Kongelige Operakor og vil denne eftermiddag spænde buen over et velkendt repertoire med uddrag af berømte ”nytårshighlights” - med det uundværlige glimt i øjet! De debuterede sammen i Tivoli i 2003 og har siden opbygget en imponerende koncertvirksomhed - er performers med stort ”P” og garanter for en festlig start på den nye musiksæson.

Læs mere på kunstnernes hjemmeside

Der er ingen pause i koncerten, men efterfølgende vil musikforeningen traditionen tro servere bobler.

Koncerten arrangeres i samarbejde med VGT’s Venner

HUSK coronapas og mundbind!

Se hele årets koncertprogram under fanen ”Koncerter 2022”.

Billetsalg ved indgangen. Reservation er ikke nødvendig, bortset fra julekoncerten.

Dørene åbnes ca. 30 min før koncerten.