Mandag d. 24 maj kl. 16 (2. pinsedag): Andrea Pellegrini og Tanja Zapolski (Kramp Scenen, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter)

Vi er stolte over at kunne præsentere to smukke, funklende stjerner på den danske musikhimmel - Andrea Pellegrini og Tanja Zapolski. Andrea er mezzosopran, og hendes alsidige repertoire spænder over partier fra Bizets, Wagners, Verdis, Donezettis operaer til rock sammen med Jacob Binzer fra D.A.D. Ved denne koncert akkompagneres hun af pianisten Tanja Zapolski. Tanja er en af Danmarks førende klassiske pianister, havde sin første solistoptræden som 8-årig og har siden forbløffet publikum i ind- og udland med solokoncerter og kammermusik med nogle af verdens bedste musikere. Andrea Pellegrini og Tanja Zapolski har begge under-holdt seerne i ”Den klassiske musikquiz” - i Skjern vil de divertere med operaarier og nyere musik.
 
 
 

Covid-19:

Koncerten afvikles i henhold til gældende retningslinjer og der skal fremvises gyldigt dokumentation for, at man er testet negativ for Covid-19 inden for 72 timer eller færdigvaccineret for mindst 14 dage siden. 

 
Bemærk:
 
Benyt indgang B (den "gamle" indgang)

Skjern-Tarm Musikforening

Foreningen blev oprindelig stiftet i 1979 og foreningens formår er at udvikle og styrke interessen for musik og musikudøvelsen, inden for primært klssisk musik, gennem blandt andet koncert arrangementer og foredrag.